2 kyllingfileter
1 eple
1 løk
2 ss Tine Smør
-
1 ss karry
2 bokser hermetiske tomater, hakkede
1 dl vann
3 dl Tine Matfløte
2 (grønnsaks) buljongterninger
-
1 ts sukker
salt og pepper
1/2 dl finhakket persille

Kald ostekrem, om du vil:
1 beger snøfrisk naturell
3 ss Tine Lettrømme
(En ss til hver tallerken)
* Del kyllingene i biter
* Skrell og del eplet
* Skrell og finhakk løken
* Smelt smøret i en kjele - fres alt, og tilsett karri, vann, buljongterninger, tomater og matfløte.
*Oppkok i 5-10 minutter, ikke for sterk varme.
* Smak til med salt, pepper og sukker.
Serveres med godt brød.
Så nyyydelig ut ut fra bildet du la ut på Facebook! :D
SvarSlettHar pinnet denne - ser god ut!
SvarSlettHa en fin kveld :o)