tirsdag 15. oktober 2013

Hot kyllingsuppe

Suppen, 3-4 porsjoner

2 kyllingfileter
1 eple
1 løk
2 ss Tine Smør
-
1 ss karry
2 bokser hermetiske tomater, hakkede
1 dl vann
3 dl Tine Matfløte
2 (grønnsaks) buljongterninger
-
1 ts sukker
salt og pepper
1/2 dl finhakket persille

Kald ostekrem, om du vil:
1 beger snøfrisk naturell
3 ss Tine Lettrømme

(En ss til hver tallerken)

* Del kyllingene i biter
* Skrell og del eplet
* Skrell og finhakk løken

* Smelt smøret i en kjele - fres alt, og tilsett karri, vann, buljongterninger, tomater og matfløte.

*Oppkok i 5-10 minutter, ikke for sterk varme.

* Smak til med salt, pepper og sukker.

Serveres med godt brød.

2 kommentarer:

  1. Så nyyydelig ut ut fra bildet du la ut på Facebook! :D

    SvarSlett
  2. Har pinnet denne - ser god ut!
    Ha en fin kveld :o)

    SvarSlett